Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
 

Vuosi vaihtui kylätalolla joululaulujen ja yhdessäolon merkeissä

Kuvat: Karigasniemen kyläyhdistys.

   
 

Kylätalon lämpö ja viihtyisyys tarjoavat rauhalliset puitteet yhteisille tapaamisille ja tilaisuuksille. Vuoden lopun kaamoksessa tapahtumaköyhinä joulun aluspäivinä järjestetyt kaksi joululauluiltaa ja uuden vuoden vastaannotto otettiin runsaslukuisesti ja mielihyvin vastaan niin aikuisten tapaamisina kuin lasten riemukkaana viihteenä. Laulamisen, keskustelun ja sisäleikkeihin osallistumisen ohella uuden vuoden aaton ohjelmaan sisätyi mainio pulkkamäen lasku kylätalon pihakentällä.

Kylätalon buffetti tarjosi jo totuttuun tapaan maistuvin lisukkein kahvia, teetä, mehua ja joululeivonnaisia. Uuden vuoden aattoiltana leikattiin suihin myös mahtavan suuri uuden vuoden kakku.

Laulattajina joululauluilloissa toimivat Tanja Yrttiaho ja Seppo Raatikainen. Säestyksestä vastasi Sulo Saijets kitaralla. Uuden vuoden aattona musiikista vastasivat puolestaan kitraralla ja laululla Harri Neuvonen ja Welma Mäkiö (kuva oikealla).

Touhuun osallistui myös silloin vielä vapaailtaa viettänyt, parrattomana tuntemattomaksi naamioitunut joulupukkikin – liekö tuolloin tullut Ailikakselta tokkaansa seuraamasta tai rekeänsä testaamasta, mutta nautti lasten huomaamatta varmasti kyläläisten tavoin seurasta, lauluista ja tarjoamisista.