Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
 
 

 
 

Matkailun uusi palveluesite tuli painosta

   Kansi Tervetuloa: Palveluvalikoima Kulkuyhteydet Majoitus Kahvilat ja ravintolat Ohjelmapalvelut Hyvinvointi Ostokset Tapahtumat Rakentaminen – Kartat: Utsjoki , Nuorgam , Alaköngäs , Karigasniemi . – Matkailuneuvonta .

Ensipainoksena Matkamessuilla 2014 tammikuussa julkaistun Palvelut Utsjoella -esiteen varsinaiset jakelupainokset ovat valmistuneet. Yleisöjakeluun ne tulevat matkailukauden alkaessa kesäkuun alussa. Esitteestä on tehty suomen-, englannin- ja norjankieliset laitokset. Sisältö kattaa palvelujen laadun mukaan jaoitetun tietosisällön sekä neljän keskeisen alueen, Utsjoen, Nuorgamin, Alakönkään ja Karigasniemen kartat.

 

Palveluvalikoima
Kulkuyhteydet
Majoitus
Kahvilat ja ravintolat
Ohjelmapalvelut
Hyvinvointi
Ostokset
Tapahtumat
Rakentaminen
Kartta: Utsjoki
Kartta: Nuorgam
Kartta: Alaköngäs
Kartta: Karigasniemi
Matkailuneuvonta

Hiljennä Saamenkylässä
Slow Down in Saami Village
Suomi, Englanti, Saksa: Sivuja 12.

 

Uusi palveluopas yhdistää nyt samoihin kansiin koko kunnan alueen matkailutiedot. Mitoiltaan suurempana opas korvaa eri esitteinä aikeaisemmat jaetut Karigasniemen ja Utsjoki–Nuorgamin palveluoppaat. Ensimmäistä kertaa palveluopas on voitu toimittaa myös omina englannin- ja norjankielisinä painoksina.   

Palveluopas on tarkoitettu Utsjoen matkailuneuvonnan perusesitteeksi, jonka rinnalla jaetaan muita yritys- ja kohdekohtaisia aineistoja. Kesämatkailun palvelutarjonnan erikoisesitteenä toimii aikaisemmin valmistunut ja tarkistettu Hiljennä Saamenkylässä - Slow Down in Saami Village -kuvasto.

Utsjoen matkailuneuvonta toimii tulevan kesämatkailukauden aikana jo totuttuun tapaan Utsjoen luontotuvalla ja Karigasniemen kylätalo Sáivussa. Talviaikana neuvontapyyntöihin vastaa kunnan elinkeinotoimi yhdessä Yhteispalvelun kanssa.

Lisätietoja Utsjoen matkailupalveluista ja ulkoilu- ja retkeilyreiteistä on luettavissa verkkosivuilta:
• Saamivillage: http://www.saamivillage.fi
• Teno360°: http://www.saamivillage.fi/teno360


- 08.02.2014
 

 

Takaisin etusivulle                               Takaisin uutisiin ja artikkeleihin